Verzenden

U-Line streeft er naar om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In de meeste gevallen is dit binnen 1 – 2 dagen na ontvangst van de bestelling. In ieder geval kunnen wij je garanderen dat het door jouw bestelde artikel nog dezelfde dag zal worden verwerkt, mits voorradig en besteld vóór 15:00 uur op een werkdag.

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop of wil je graag het aankoopbedrag terug? Geen probleem! Bij U-line heb je na ontvangst van de bestelling 14 dagen de tijd om te herroepen. Je kunt je bestelling retourneren bij de showroom of het pakket terugsturen via het postkantoor.

Retour adres: Dijkstraat 2, 5398 JP, Maren-Kessel

LET OP! Wij vergoeden geen verzend/retourkosten van een retourzending. Deze zijn voor de rekening van de klant. Dit omdat wij met zeer lage verkoopprijzen werken en de verzendkosten niet in onze prijzen verwerken. Het aankoopbedrag van uw geretourneerde artikelen wordt binnen 5 dagen teruggestort waarmee de bestelling is gedaan.

Heb je vragen? neem contact op via mail info@u-line.nl of telefonisch via + 316 51244051

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.